Emprenem!

Emprenem!

Després de mesos treballant, patint, debatent, reflexionant, barallant-nos, rient i il·lusionant-nos podem dir que ja som aquí! La Lleonera Comunicació és el resultat d’un llarg procés de col·laboració entre dues professionals de la comunicació que hem decidit sumar la nostra experiència i coneixements per multiplicar esforços i tirar professionalment endavant.

Fa mesos, entre bolquers, plors i xumets, vam decidir posar-nos en valor com a professionals. I així va néixer aquesta particular “lleonera”, un imaginari on la comunicació es rendeix a la nostra capacitat “domadora”. En definitiva, una agència on dues professionals de reconeguda experiència diagnostiquem, posem ordre i marquem el camí a seguir per a que la comunicació d’una empresa o institució obtingui els resultats desitjats.

Quan emprens hi ha moltes incerteses. Però si una cosa hem tingut clara des del primer moment és que  la nostra finalitat com a empresa no serà purament lucrativa. Volem viure de la nostra feina, és clar, però anem més enllà i amb La Lleonera Comunicació busquem una plenitud professional que també ens aporti satisfacció personal. El nostre és un projecte compromès amb noves maneres de treballar, noves idees per al sector de la comunicació, noves fórmules de fer negoci i noves maneres de relació amb l’entorn i el client.

Darrere d’aquesta “xerrameca” hi ha solidesa. Hem treballat en un pla d’empresa que quantifica en números aquesta filosofia. Una de les nostres apostes és la comunicació per a emprenedors, segons els experts, la menys rendible: poca pasta i molta feina. Però també creiem que és molt agraïda i que ajuda a donar sentit a un projecte com La Lleonera: contribuir a posar en valor iniciatives que sorgeixen de l’economia real, de l’esforç, de la humilitat i de les ganes de tirar endavant i invertir tendència.

Aquesta ha estat la visió al treballar en el nostre primer encàrrec: el web de Ruth Troyano, una gran professional de la comunicació enològica que ha confiat en nosaltres. Gràcies Ruth!

Apostem pels emprenedors i reemprenedors. Però això no vol dir que renunciem a treballar amb empreses consolidades i amb l’administració pública, que és on ens hem bregat com a professionals, demostrant els nostres coneixements en governança i participació ciutadana, administració electrònica i comunicació institucional.

Fa temps que teníem pendent arrencar aquest blog. Hem esperat a tenir enllestit el nostre pla d’empresa per començar a comunicar què som, què volem, què fem i on anem. El camí ja està marcat, ens acompanyeu?